Köpinformation

Köpinformation

När du köper hamster av mig är den registrerad i svenska hamsterföreningen samt i svenska hamstersällskapet, stamtavlor och övergångsfoder medföljer. Hamsterungarna kostar 400kr.  Du som köper hamster av mig garanteras livslång support!


        

Det går bra att sätta upp sig på intresselistan för planerade eller aktuella kullar. Jag tingar inte bort några ungar förrän jag har bestämt vilken/vilka jag ska behålla. Fram till att ungarna är 4-5 veckor tar jag mig rätten att ändra mig om vilken hamster som ska stanna kvar här, detta gäller även om hamstern är tingad. 

Jag tingar inte bort någon innan jag själv beslutat vilken/vilka jag ska behålla från kullen. Jag börjar därefter ta kontakt med de som står på kölistan för att höra vilken hamsterunge de är intresserade av. Jag försöker så långt det är möjligt att alla ska få den hamster de önskar, är det dock flera som är intresserade av samma hamster så är det den som står överst på kölistan, och därmed har väntat längst på en unge som har förtur. 

Om du står på kö men sedan ångrar dig ber jag att du hör av dig så jag kan stryka dig från listan.
Då det ofta hänt att folk står på kö och sedan inte svarar på mail/telefon när jag har ungar att erbjuda så gäller nu att om du inte svarar på mail/sms/telefon inom ett dygn antar jag att du inte längre är intresserad av hamster och stryker dig därmed från kölistan.

Läs under rubriken "Guldhamsterfakta" innan du hör av dig till mig och vill köpa/tinga hamster! Är det något du undrar över så fråga gärna!

Ska hamstern användas i avel vill jag att du följer svenska hamsterföreningens regler och att ungarna blir registrerade i någon av föreningarna.

Hamstern ska garanteras god omvårdnad med varierande kost, stimulans och mycket gos! :) 

När hamstern har bott hos dig/er i några veckor vill jag få en uppdatering om hur du upplever din/er nya familjemedlem och hur hamstern anpassat sig till sitt nya hem :) Självklart får du mer än gärna vända dig till mig med frågor! Hör också gärna av dig och meddela mig när hamstern gått bort, vare sig det är av ålder eller sjukdom så jag kan följa mina linjer. 

Jag skickar helst inga hamstrar utan vill främst att de hämtas här av den person/familj som hamstern ska bo hos. Undantag kan dock göras. Nu i coronatider kan jag möta upp/leverera hamstern i/runt Örebro om så önskas. 

Skulle du inte kunna ha kvar din hamster så hör av dig till mig! Jag kan eventuellt ta tillbaka hamstern eller i annat fall hjälpa till med att omplacera hamstern!

Svenska hamsterföreningen har  kommit med ett erbjudande till dig som vill bli medlem i föreningen i samband med hamsterköp. Om du vill bli medlem i svenska hamsterföreningen i samband med hamsterköpet så betalar du b ara halva medlemsavgiften, gäller helårsmedlemskap, så du betalar alltså 100kr istället för 200kr.  Som medlem får du bla. svenska hamsterföreningens medlemstidning fyra gånger per år. Om du vill bli medlem hjälper jag gärna till att fixa med medlemskapet till föreningen.  Mer info om föreningen finns på :   http://www.hamsterforeningen.se/
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS