Köpinformation

Köpinformation

Jag är noga med var mina hamstrar hamnar och  säljer inte mina hamstrar till vem som helst utan kräver att du som vill tinga/köpa berättar om dig/er familj och hur hamstern skulle få det hos dig/er samt skickar med en bild på buren du har eller tänkt köpa till hamstern.

Jag vill också att man innan man hör av sig till mig läser igenom guldhamsterfakta som finns här på min hemsida oavsett om du är ny på hamster eller om du haft hamster tidigare!  Orkar du inte läsa igenom guldhamsterfakta och skriva en kort presentation om dig själv/er familj så anser jag att du inte intresserad av att ta hand om en hamster på bästa sätt och behöver då inte besvära dig med att höra av dig till mig! 
Det låter kanske hårt men vill bara försäkra mig om att hamstrarna får det bra och att du som köpare i gengäld får en fin upplevelse med en hamster som är nöjd och glad och som passar i just er familj :) 

Jag är registrerad uppfödare i både  svenska hamsterföreningen och i svenska hamstersällskapet. Alla ungarna registreras i båda föreningarna.

Hamsterungarna  kostar 400kr. Stamtavlor  och övergångsfoder medföljer. Du som köper hamster av mig garanteras livslång support!

Jag använder mig inte längre av kölista utan jag sätter ut bilder på ungarna som finns att tinga här på hemsidan när de är runt tre veckor gamla och man får då komma med intresseanmälan på de/dem man är intresserad av.

Jag säljer endast hamster till dig som har en bur med bottenyta på minst 70*45cm. 

Till att ungarna är 4-5 veckor tar jag mig rätten att ändra mig om vilken hamster som ska stanna kvar här, detta gäller även om hamstern är tingad. 

Jag tar mig också rätten att neka en köpare som jag anser inte är passande. 

Ska hamstern användas i avel vill jag att du följer svenska hamsterföreningens regler och att ungarna blir registrerade i någon av föreningarna.

 

Jag vill att hamstern garanteras god omvårdnad med varierande kost, stimulans och mycket gos! :)

När hamstern har bott hos dig/er i några veckor önskar jag få en uppdatering om hur du upplever din/er nya familjemedlem och hur hamstern anpassat sig till sitt nya hem :)


Självklart får du mer än gärna vända dig till mig med frågor! Hör också gärna av dig och meddela mig när hamstern gått bort, vare sig det är av ålder eller sjukdom så jag kan följa mina linjer.

 

Jag skickar helst inga hamstrar utan vill främst att de hämtas här av den person/familj som hamstern ska bo hos. Undantag kan dock göras. Om hamstern ska åka med transport så är det du som köpare som ordnar med transporten!   Nu i coronatider möter jag gärna upp/levererar hamstern i/runt Örebro.

Ska hamstern bo kvar efter att den uppnått åtta veckors ålder och måste ha en egen bur, tar jag ut en avgift på 50kr/vecka.

 

Skulle du inte kunna ha kvar din hamster så hör du av dig till mig först! Om jag har möjlighet tar jag tillbaka hamstern (dock utan ersättning) eller i annat fall kan jag hjälpa till med att omplacera hamstern. Jag vill inte att hamstern säljs vidare utan min vetskap!

 

Vill påpeka/påminna om innan ni skaffar hamster att: Du som köper en hamster till ditt barn - det är DU som har huvudansvaret för hamstern! Ett barn kan inte själv sköta ett djur utan du som förälder måste vara engagerad och hjälpa/stötta ditt barn i hantering och skötsel av hamstern!
Ett barn kan inte förväntas se om en hamster blir sjuk eller kan/har råd att ta den till veterinär etc utan det är ditt ansvar!
Skulle ditt barn tröttna på hamstern ska du som förälder vara beredd att ta över och sköta om hamstern! 


Svenska hamsterföreningen har ett erbjudande till dig som vill bli medlem i föreningen i samband med hamsterköp. Om du vill bli medlem i svenska hamsterföreningen i samband med hamsterköpet så betalar du bara halva medlemsavgiften, gäller helårsmedlemskap, så du betalar alltså 100kr istället för 200kr.  Som medlem får du bla. svenska hamsterföreningens medlemstidning fyra gånger per år. Om du vill bli medlem hjälper jag gärna till att fixa med medlemskapet till föreningen.  Mer info om föreningen finns på :   http://www.hamsterforeningen.se/

 

Är det något du undrar över så fråga gärna! :)

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS