Köpinformation

Köpinformation

Jag är noga med var mina hamstrar hamnar och  säljer inte mina hamstrar till vem som helst utan kräver att du som vill tinga/köpa/sätta upp dig kölistan berättar om dig/er familj och hur hamstern skulle få det hos dig/er samt skickar med en bild på buren du har eller tänkt köpa till hamstern.

Jag vill också att man innan man hör av sig till mig läser igenom guldhamsterfakta som finns här på min hemsida oavsett om du är ny på hamster eller om du haft hamster tidigare!  Orkar du inte läsa igenom guldhamsterfakta och skriva en kort presentation om dig själv/er familj så anser jag att du inte intresserad av att ta hand om en hamster på bästa sätt och behöver då inte besvära dig med att höra av dig till mig! Det låter kanske hårt men vill bara försäkra mig om att hamstrarna får det bra och att du som köpare i gengäld får en fin upplevelse med en hamster som är nöjd och glad och som passar i just er familj :) 


Jag är registrerad uppfödare i både  svenska hamsterföreningen och i svenska hamstersällskapet. Alla ungarna registreras i båda föreningarna.

Hamsterungarna  kostar 400kr. Stamtavlor  och övergångsfoder medföljer. Du som köper hamster av mig garanteras livslång support!

 

Det går bra att sätta upp sig på intresselistan för planerade eller aktuella kullar. Jag tingar inte bort några ungar förrän jag har bestämt vilken/vilka jag ska behålla,  därefter börjar jag ta kontakt med de som står på kölistan för att höra vilken hamsterunge de är intresserade av.

Jag försöker så långt det är möjligt att alla ska få den hamster de önskar, är det dock flera som är intresserade av samma hamster så är det den som står överst på kölistan, och därmed har väntat längst på en unge som har förtur.

Till att ungarna är 4-5 veckor tar jag mig rätten att ändra mig om vilken hamster som ska stanna kvar här, detta gäller även om hamstern är tingad.

 

Om du står på kö men sedan ångrar dig ber jag att du hör av dig så jag kan stryka dig från listan.

Då det ofta hänt att folk står på kö och sedan inte svarar på mail/telefon när jag har ungar att erbjuda så gäller nu att om du inte svarar på mail/sms/telefon inom ett dygn antar jag att du inte längre är intresserad av hamster och stryker dig därmed från kölistan.

 

Ska hamstern användas i avel vill jag att du följer svenska hamsterföreningens regler och att ungarna blir registrerade i någon av föreningarna.

 

Jag viill att hamstern ska garanteras god omvårdnad med varierande kost, stimulans och mycket gos! :)

När hamstern har bott hos dig/er i några veckor vill jag få en uppdatering om hur du upplever din/er nya familjemedlem och hur hamstern anpassat sig till sitt nya hem :)


Självklart får du mer än gärna vända dig till mig med frågor! Hör också gärna av dig och meddela mig när hamstern gått bort, vare sig det är av ålder eller sjukdom så jag kan följa mina linjer.

 

Jag skickar helst inga hamstrar utan vill främst att de hämtas här av den person/familj som hamstern ska bo hos. Undantag kan dock göras. Om hamstern ska åka med transport så är det du som köpare som ordnar med transporten!

Nu i coronatider kan jag möta upp/leverera hamstern i/runt Örebro om så önskas men jag åker inga längre sträckor.

Ska hamstern bo kvar efter att den uppnått åtta veckors ålder och måste ha en egen bur, tar jag ut en avgift på 50kr/vecka.

 

Skulle du inte kunna ha kvar din hamster så hör av dig till mig! Jag kan eventuellt ta tillbaka hamstern eller i annat fall hjälpa till med att omplacera hamstern!

 

Svenska hamsterföreningen har ett erbjudande till dig som vill bli medlem i föreningen i samband med hamsterköp. Om du vill bli medlem i svenska hamsterföreningen i samband med hamsterköpet så betalar du bara halva medlemsavgiften, gäller helårsmedlemskap, så du betalar alltså 100kr istället för 200kr.  Som medlem får du bla. svenska hamsterföreningens medlemstidning fyra gånger per år. Om du vill bli medlem hjälper jag gärna till att fixa med medlemskapet till föreningen.  Mer info om föreningen finns på :   http://www.hamsterforeningen.se/

 

Är det något du undrar över så fråga gärna! :)

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS