Köpinformation

Köpinformation

Jag är registrerad uppfödare i både  svenska hamsterföreningen och i svenska hamstersällskapet. Alla ungarna registreras i båda föreningarna.

Hamsterungarna  kostar 400kr. Stamtavla och övergångsfoder medföljer.  Ska hamstern bo kvar efter att den uppnått åtta veckors ålder och måste ha en egen bur, tar jag ut en avgift på 50kr/vecka.


Du som köper hamster av mig garanteras livslång support!

Jag är noga med var mina hamstrar hamnar och vill därför att du  tänker igenom ditt hamsterköp noga! Om du som förälder köper en hamster till ditt barn så är det du som har huvudansvaret och ska vara beredd på att  hjälpa/stötta ditt barn i hantering och skötsel av hamstern!   Jag tar mig rätten att neka en köpare som jag anser inte är passande.

Jag vill att hamstern garanteras god omvårdnad med varierande kost, stimulans och mycket gos! :)      


Jag säljer endast hamster till dig som har en bur med bottenyta på minst 70*45cm. Önskar också  att du som vill köpa en hamster  läser igenom guldhamsterfakta som finns här på min hemsida.
När hamstern har bott hos dig/er i några veckor önskar jag få en uppdatering om hur du upplever din/er nya familjemedlem och hur hamstern anpassat sig till sitt nya hem.
Det är viktigt för mig att hamstrarna får det bra och att du som köpare får en fin upplevelse med din hamster! :) 

Skulle du inte kunna ha kvar din hamster så vill jag att  du av dig till mig först. Om jag har möjlighet tar jag tillbaka hamstern (dock utan ersättning) eller i annat fall kan jag hjälpa till med att omplacera hamstern. Jag vill inte att hamstern säljs vidare utan min vetskap!

Ska hamstern användas i avel vill jag att du följer svenska hamsterföreningens regler och att ungarna blir registrerade i någon av föreningarna.

Självklart får du mer än gärna vända dig till mig med frågor! :)

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS