Till Salu

Till Salu

Nu finns ungar till salu, se bilder nedan :) Jag skickar gärna mer info och bilder. 

Har ibland vuxna hamstrar för omplacering så maila mig och fråga om du är intresserad av en vuxen hamster.


Önskar du köpa/tinga en hamster så läs först igenom köpinformation och hamsterfakta (oavsett om du haft hamster tidigare eller inte) och skicka mig sedan ett mail och berätta lite om dig själv, om du haft hamster tidigare, vad du söker för hamster, vilken bur din hamster ska få ha, om hamstern ska vara till sällskap/avel/utställning osv. :)


Queens Galadriel

Hona silvergrå korthår född 10 april efter Sally och Willy. Säljes för 400kr. till avel/utställning/sällskap. Stamtavlor i SHF och SHS samt övergångsfoder medföljer. 

Queens Dori

Hane silvergrå rödögd långhår efter Ziba och Baloou. Säljes för 400kr. till avel/utställning/sällskap. Stamtavlor i SHF och SHS samt övergångsfoder medföljer. 

Queens Frodo

Hane offwhite korthår född 10 april efter Sally och Willy. Säljes för 400kr. till avel/utställning/sällskap. Stamtavlor i SHF och SHS samt övergångsfoder medföljer. 

Queens Thorin

Hane offwhite långhår född 12 april efter Ziba och Baloou. Säljes för 400kr. till avel/utställning/sällskap. Stamtavlor i SHF och SHS samt övergångsfoder medföljer. 

Queens Zoe

Zoe som är normalfärgad umb långhår född 181006 finns för omplacering till rätt hem. Zoe är en pigg och framåt tjej som älskar att få vara med och tycker mycket om att få springa fritt på golvet! Hon är inte en sådan hamster som gömmer sig utan springer runt och undersöker. Söker ett hem till henne där hon får en stor bur och får vara ute och springa mycket! Hon säljes till sällskap för 250kr. Stamtavla och övergångsfoder medföljer.

Nya transportburar

Mått, 30*21*23 100kr.


Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS