Till Salu

Till Salu

Finns inga ungar till salu just nu men hoppas på nya kullar inom kort som går fint att ställa sig i kö till.  

Det finns ibland vuxna hamstrar för omplacering så skicka gärna ett mail om du är intresserad av en vuxen.


Önskar du köpa/tinga en hamster så läs först igenom köpinformation och hamsterfakta (oavsett om du haft hamster tidigare eller inte) och skicka mig sedan ett mail och berätta lite om dig själv, om du haft hamster tidigare, vad du söker för hamster, vilken bur din hamster ska få ha, om hamstern ska vara till sällskap/avel/utställning osv. :)


Queens Tanja

Tanja finns nu till salu då jag inte har några fler planerade kullar efter henne. Hon är en pigg, glad, framåt, snäll tjej! Passar till barnfamilj. Vill inte bo i någon miniduna bur utan önskar lite större boning för henne. Tanja är född 180602 och är normalfärgad korthår. Hon säljes för 250kr till sällskap/utställning/avel. stamtavla och övergångsfoder medföljer.

Queens Nea

Nea kom tillbaka hit i slutet av sommaren då familjen som hade köpt henne inte kunde ha henne kvar. Hon har inte varit så mycket hanterad men är nu van vid hantering och älskar att få vara med. Hon är en tjej med lite spring i benen men snäll och trevlig att hantera. Söker främst ett hem hos någon vuxen eller ett äldre hamstervant barn då jag tror att småbarn skulle kunna stressa henne. Nea är född 180118 och är sobel korthår. Säljes för 200kr till sällskap. Stamtavla och övergångsfoder medföljer.

Nya transportburar

Mått, 30*21*23 100kr.


Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS