Till Salu

Till Salu

Nu finns ungar till salu för mer info se under aktuella kullar.


Är du intresserad av någon hamster så skicka ett mail till mig med info om dig själv/din familj, hur hamster ska få det samt om hamstern ska vara till sällskap/avel /utställning. Skicka också med en bild på buren du tänkt till hamstern.

Innan intresseanmälan skickas till mig så ska du ha läst igenom köpinformationen och guldhamsterfakta.


Har du frågor är du självklart välkommen att höra av dig!


Ofta finns vuxna hamstrar för omplacering vilket kan vara ett bra alternativ att börja med som första hamster då de är trygga och enklare att hantera än en unge. Fråga gärna om du är intresserad av en vuxen hamster!

Queens Daisy

Nu finns Queens Daisy för omplacering till sällskap. hon är svart dominant spot bandad långhår, född 200616. Daisy är en mycket framåt , pigg och nyfiken tjej som vill ha en stor bur att bo i men vill gärna umgås mycket utanför buren också. Hon ärr en mycket bra första hamster! Säljes för 200kr till sällskap. Stamtavla och övergångsfoder medföljer. 

Queens Svea

Svea är silvergrå bandad långhår, född 200527. Hon är en snäll, lugn lite blyg, mycket go tjej. Hon omplaceras till sällskap för 200kr. till ett lugnt hem med mycket gos och där hon får vara med utanför buren. Stamtavla och övergångsfoder medföljer. 

Nya transportburar

Nya transportburar finns till salu för 100kr. Måtten är 30*21*23cm.


Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS