Till Salu

Till Salu


Önskar du köpa/tinga en hamster så läs först igenom köpinformation och hamsterfakta (oavsett om du haft hamster tidigare eller inte) och skicka mig sedan ett mail och berätta lite om dig själv, om du haft hamster tidigare, vad du söker för hamster, vilken bur din hamster ska få ha, om hamstern ska vara till sällskap/avel/utställning osv. :)


Queens Xena

Xena finns för omplacering då jag måste minska ner på antalet här hemma och inte har någon obesläktad hane som passar till henne. Hon är creme korthår och är född 180827. Xena är en jättesnäll och go tjej som är pigg och orädd! Kräver lite storlek på buren för att trivas bra. Passar mycket bra till barnfamilj! Säljes för 250kr. till avel/utställning/sällskap. Stamtavla och övergångsfoder medföljer! Jag skickar gärna fler bilder!

Queens Xperia

Xperia finns för omplacering då jag måste minska ner på antalet här hemma och inte har någon mer planerad kull på henne. Hon är sobel korthår och är född 180827. Xperia är en framåt, snäll och trevlig tjej som alltid kommer fram när man öppnar buren! Passar mycket bra till barnfamilj! Säljes för 250kr. till avel/utställning/sällskap. Stamtavla och övergångsfoder medföljer! Jag skickar gärna fler bilder!

Nya transportburar

Mått, 30*21*23 100kr.


Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS